sâmbătă, 16 august 2014

Jocuri pentru petrecerea burlacitelor

1. Interviu cu mirele si mireasa


      Acest joc trebuie pregatit inaintea petrecerii pentru ca logodnicul prietenei tale trebuie sa raspunda unor intrebari.
   -   Intocmim o lista de intrebari despre relatia lor sau despre el si il rugam sa raspunda 

   -   In timpul petrecerii ii punem si burlacitei aceleasi intrebari;
   -   In cazul in care raspunsurile sunt diferite de cele ale viitorului sot va primi o porunca din partea fetelor.
Aveti grija ca nu toate intrebarile sa fie usoare, trebuie sa mai si greseasca, altfel cum ii mai dati poruncile mult asteptate?!

2. Desfacerea cadourilor


      Acesta nu este un joc in sine, dar este o activitate foarte amuzanta. Rugati viitoarea mireasa sa deschida fiecare cadou( nu este necesar sa spuna de la cine l-a primit) si sa vi-l arate. Va veti distra copios mai ales daca ii daruiti si niste cadouri mai “condimentate”.
       Nu uitati sa ii faceti poze cu toate cadourile primite, prima reactie la deschiderea cadoului este de neinlocuit!

3. Adevar sau provocare


      Confectionati biletele cu intrebati si biletele cu provocari si asezati-le impaturite sau cu fata in jos (astfel incat sa nu se vada ce este scris pe fiecare) in doua gramajoare.
       Evident, mireasa este cea care va alege prima - adevar sau provocare. Stabiliti ordinea si apoi fiecare invitata va alege sa raspunda unei intrebari sau provocari. In cazul in care cineva refuza provoacrea/ adevarul, poate alege cealalta varianta.
       Cu cat sunt mai interesante intrebarile si mai amuzante provocarile, cu atat jocul va fi mai distractiv. Toate intrebarile si raspunsurile vor ramane secrete si nu vor mai fi discutate dupa incheierea jocului. Vezi cateva intrebari si provocari …

4. Eu?! Niciodata!


      Fiecare invitata trebuie sa spuna un lucru pe care nu l-a facut niciodata si care i se pare exagerat. De exemplu:
  “Eu nu am iesit niciodata din casa fara lenjerie intima!”
  “Nu am sarutat niciodata o fata!”
  “Nu am facut niciodata sex intr-un loc public!”
Daca vreuna dintre celelalte invitate a facut lucrul despre care se vorbeste , aceasta trebuie sa ridice paharul si sa isi bea bautura. Jocul este cu atat mai amuzant cu cat afirmatiile sunt mai inedite si invitatele “in culpa” sunt rugate sa povesteasca intamplarea cu pricina!

5. Ghiceste cine este in poza!
       Fiecare invitata va aduce o poza de cand era mica, apoi se vor strange si vor incerca sa ghiceasca cine este in acea poza. Cine ghiceste cele mai multe poze castiga.

6. Geanta
       Fiecare invitata pune doua obiecte personale intr-o geanta iar burlacita trebuie sa ghiceasca al cui este fiecare obiect si sa motiveze alegerea. Este un joc perfect pentru a incepe petrecrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu