joi, 17 ianuarie 2013

10 lectii pentru mirese de la Vera Wang

Pentru cunoscatoare, cand visezi la cum o sa arate nunta ta, nu are cum sa lipseasca din fantezie si o rochie semnata de Vera Wang. Probabil ca pana acum ai vazut tendintele in materii de rochii pentru 2011, asa ca nu ne ramane decat sa o lasam pe insasi Vera Wang sa-ti impartaseasca cele 10 lectii pentru viitoarele mirese.

Sa spui ca Vera Wang este cunoscuta ca fiind designerul care a revolutionat rochiile de mireasa, ar insemna sa spui adevar. Pentru a dovedi afirmatia precedenta, va mai spun doar ca a imbracat mirese faimoase, printre care enumar: Chelsea Clinton, Victoria Beckham, Kate Hudson sau Jennifer Lopez.

Acestea fiind zise, am incredere ca orice sfat venit din partea celebrului designer de rochii de mireasa o sa aiba o amprenta destul de puternica.

Sfaturi pentru o mireasa moderna de la Vera Wang

  • Cel mai important sfat pentru o viitoare mireasa este confortul. Felul cum arati si cum te simti o sa te defineasca in acea zi, atat de importanta pentru orice femeie. Daca vrei sa radiezi de incredere, alege o rochie care sa te reprezinte, nu te arunca la un look provocator si mult prea diferit caracterului tau.
  • Stabileste de la inceput ce gen de nunta iti doresti. Volumul modelului, silueta, proportiile accesoriilor, croitoria si restul "trusoului" trebuie sa fie in echilibru cu locatia unde este tinuta nunta, cu sezonul si cu momentul zilei. Incearca sa nu pasesti pe un teren minat si documenteaza-te. Vera Wang iti recomanda straturile de tul pentru vara, iar pentru iarna, o rochie minimalista.
  • Un alt lucru important este sa vezi totul in ansamblu - rochia, voalul, buchetul si pantofii trebuie sa se potriveasca perfect. Multe mirese pun accentul pe rochia de mireasa si cateodata uita ca machiajul, diadema, agrafele si restul accesoriilor sunt la fel de importante.
  • Alege un buchet simplu. Nu vrei ca acesta sa dimiuneze din impactul rochiei.
  • Lungimea tivului este foarte importanta - trebuie sa ai in vedere ca pantofii nu trebuie sa se vada, oricat de frumosi sunt ei. Odata ce ai pus rochia pe tine, tot ansamblul trebuie sa dea impresia ca plutesti. Cu toate acestea, Vera Wang spune ca o rochie de succes este cea care nu necesita sa o ridici cand pasesti spre altar.
  • Un ruj rosu si o rochie alba este prea mult. Cand vine vorba despre machiaj trebuie sa tii minte un lucru esential: nu exagera. Daca nu esti obisnuita sa te machiezi cu mov sau albastru, nu o face special pentru una dintre cele mai importante zile din viata ta. Sa incerci ceva diferit nu inseamna ca trebuie sa te "deghizezi". Chiar daca te sfatuiesti cu un stilist in privinta parului, nu il lasa sa isi impuna prea mult parerea, in final este vorba doar despre tine si despre ceea ce TU vrei.
  • Cand vine vorba despre pantofi, Vera Wang ti-i recomanda pe cei simpli si confortabili, mai ales ca nu se vad. Pentru ca vei sta mult timp in picioare, ea te sfatuieste sa lasi pantofii inalti si plini de cristale Swarovski pentru alta ocazie. Un toc micut este perfect daca viitorul tau sot este mai mic de inaltime, iar unul cu platforma o sa te aduca la inaltimea viitorului partener de viata.
  • Un sfat de natura artistica: fotografiile alb-negru sunt la fel de pretioase ca cele color sau poate chiar mai mult. Aceste portrete sunt chic si atemporale, mici opere istorice pentru nepoti.
  • Ca si intr-o casnicie, intr-o rochie de mireasa se paseste cu incredere. Da, da, am zis corect. Cum imbracatul rochiei este ultimul pas, dupa machiaj si coafat, cel mai bine este sa intri in ea, nu sa o introduci pe cap. Astfel eviti sa o murdaresti si nu te sfii sa tii la departare oamenii cu bauturi colorate.
  • Pe final, nu uita sa savurezi momentul. Daca esti ferm convinsa ca ti-ai gasit jumatatea, aceasta zi o sa fie intr-adevar unica. Exista o tendinta moderna ca oamenii sa se grabeasca in ziua nuntii, uitand sa traiasca clipa si sa faca fotografii mentale. Lasa-te admirata si iubita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu