luni, 14 ianuarie 2013

ORGANIZARE si BUGET

       Mai sunt 592 zile până nunta noastra!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Primul pas in organizarea nuntii trebuie sa fie stabilirea aproximativa a bugetului alocat evenimentului. In stabilirea bugetului veti avea in vedere cota de participare a fiecarei familii. Cheltuielile pot fi suportate de catre o singura parte sau  impartite in functie de posibilitatile materiale ale fiecaruia.
  • Un al doilea pas ar fi stabilirea unui numar aproximativ de invitati. Pentru a va fi mai usor faceti liste separate cu: invitatii mirelui, miresei, nasilor si parintilor. Mai trebuie sa aveti in vedere daca anumiti invitati vor veni singuri ori insotiti de terte persoane.
  • Trebuie sa rezervati din timp restaurantul, ales in functie de numarul aproximativ al invitatilor, iar apoi biserica. Pentru ca sunt foarte multe cereri, este bine sa porniti in cautarea lor de indata ce ati stabilit data nuntii si numarul persoanelor participante.
  • E timpul sa cautati un cameraman, un fotograf si un DJ / Band care sa asigure succesul receptiei. Inainte de a angaja fotograful, cameramanul sau DJ-ul cereti sa vedeti casete, fotografii sau, in cazul DJ-ului, chiar o prestatie live la un eveniment. Daca nu va place stilul fotografului de exemplu, sa nu va imaginati ca daca ii veti explica ce anume va doriti veti reusi sa schimbati ceva. Sau…daca simtiti ca nu prea exista cale de comunicare comuna mai bine va orientati catre alta oferta.
  • De acum e momentul sa va ocupati de detalii ce vor oferi individualitate si personalitate nuntii Dumneavoastra. Alegerea unei limuzine, alegerea decoratiunilor salii de receptie, aranjamentele florale, baloane, etc.
  • Dupa ce ati stabilit aceste detalii puteti alege invitatiile, ce vor urmari stilul nuntii. Ele trebuie oferite invitatilor cu o luna – doua inainte.
  • A sosit timpul sa va ocupati si de Dumneavoastra. Alegeti-va rochia si accesoriile dar si imbracamintea mirelui. Evitati sa le luati acasa cu mult inainte de eveniment: riscati  sa va plictisiti sau sa decoperiti defecte ori detalii care nu va mai plac sau se poate intampla ca silueta Dumneavoastra sa sufere modificari  si atunci aveti nevoie neaparat de ajustari de ultim moment!
  • Ganditi-va la un loc pentru luna de miere si pregatiti-va pasapoartele, biletele, valizele… 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu