miercuri, 16 ianuarie 2013

Cele mai romantice cereri în căsătorie din filme

Orice cerere în căsătorie este romantică, dar cele de pe micul şi marele ecran se întrec în creativitate, având doze uriaşe de imprevizibil, totul doar pentru ca ele să ajungă...
... sigur la inima ta!

De la a pune inelul pe degetul iubitei cu ajutorul unei sfori, până la a forma „Da-ul” pe o tablă de Scrabble, următoarele cereri în căsătorie promit să te impresioneze până la lacrimi.

Topul celor mai romantice cereri în căsătorie de pe micul şi marele ecran.


*Se recomandă vizionarea scenelor de film într-un cadru intim, cu un pachet de şerveţele la îndemână!

1. Stepmom

O cerere de căsătorie plină de inspiraţie este cea din filmul „Stepmom”. Are la bază o idee moralizatoare deosebită: căsătoria ar trebui să fie un act de voinţă, nu un pas ce trebuie bifat. Şi realizarea este de efect! El ascunde în cutia inelului o rolă mică de funie, pe care o utilizează mai apoi pentru a pune inelul pe degetul ei. 

http://youtu.be/cL1B4N5dnTI

2. Serendipity

Chiar dacă protagonista filmului nu rămâne împreună cu cel care o cere în căsătorie, momentul rămâne unul dintre cele mai romantice din film. Ea intră în casă, pe jos sunt petale de trandafiri, vede o cutie imensă, înăuntru altă cutie, până ce ajunge la cutia inelului de logodnă.


http://youtu.be/IaqBXGnj2lQ

3. Gone with the wind

Rhett aproape că o obligă pe Scarlett să răspundă „Da” cererii lui în căsătorie, deşi ea tocmai devenise văduvă. Sinceritatea acestei scene este revigorantă, mai ales că Scarlett cedează la insistenţele lui


http://youtu.be/aZ_V3DfGgYI

4. Serialul Grey’s Anatomy

Fiecare episod din serialul Grey’s Anatomy conţine momente înduioşătoare, aşa că era de aşteptat ca cererea în căsătorie dintre Meredith şi Derek să fie una spectaculară. Aşa a şi fost. Derek o aşteaptă pe Meredith într-un lift pe care l-a decorat într-un mod inedit. Cum relaţia lor s-a desfăşurat în marea sa parte în spitalul Seattle Grace, Derek lipeşte pe pereţi analizele unor foşti pacienţi. Cazurile respective i-au unit pe cei doi nu doar profesional.

Deşi nu îngenunchează, Derek realizează o cerere în căsătorie incredibil de romantică, pentru că o adaptează în cel mai mic detaliu relaţiei lor.

 http://youtu.be/xbBvQt9a0rs


5. A walk to remember

Landon Carter şi Jamie Sullivan dovedesc că opusurile se atrag. Ambii învaţă lecţii de viaţă importante unul de la celălalt. Landon o cere în căsătorie pe Jamie deşi ştie că timpul lor ca soţ şi soţie este unul limitat! Pentru el căsătoria nu este doar un gest de iubire, ci şi unul de curaj.

http://youtu.be/8FT9IADnbDg



6. The wedding planner

Discursul lui ascunde o iubire sinceră şi un devotament pe viaţă, de aceea ea rămâne fără grai şi alege să formeze răspunsul ei afirmativ pe tabla de Scrabble.

 http://youtu.be/_N9VpCIf65A


7. Serialul Sex and the City

Unul dintre cele mai romantice momente din serialul Sex and the City este revederea dintre Charlotte şi Harry, Cei doi puseseră punct subit relaţiei, atunci când Charlotte îi reporşează lui Harry faptul că încă nu a cerut-o în căsătorie. La revedere ea îi spune că vrea doar să fie cu el, fără un inel de logodnă, dar el îşi ia inima-n dinţi şi face pasul cel mare.

 http://youtu.be/GKKau5XVF7k



8. Runaway bride

Mireasa ce îşi părăsea logodnicii la altar, îi dă actualului în mod simbolic pereche de pantofi cu care a fugit şi de la nunta lor, pentru a-i sugera că de această data este pregătită să rămână alături de el. Dar asta nu e tot! Îi face semn să se aşeze şi îngenunchează în faţa lui. Discursul ei cuprinde într-o formă simplă o idee bogată: căsătoria nu garantează fericirea, poate fi chiar o piatră de-ncercare, dar este un pas ce merită făcut atunci când iubeşti. 

http://youtu.be/Rg-tnVh983s

8. Runaway bride

Mireasa ce îşi părăsea logodnicii la altar, îi dă actualului în mod simbolic pereche de pantofi cu care a fugit şi de la nunta lor, pentru a-i sugera că de această data este pregătită să rămână alături de el. Dar asta nu e tot! Îi face semn să se aşeze şi îngenunchează în faţa lui. Discursul ei cuprinde într-o formă simplă o idee bogată: căsătoria nu garantează fericirea, poate fi chiar o piatră de-ncercare, dar este un pas ce merită făcut atunci când iubeşti.

http://youtu.be/Rg-tnVh983s


9. Serialul Friends

Cei şase prieteni plini de haz îţi provoacă în general hohote de râs. Cu toate acestea în serialul Friends găsim una dintre cele mai romantice cereri în căsătorie de pe micul ecran: cea dintre Monica şi Chandler. Ea este cea care se pune prima în genunchi, dar el o urmează… Scena este specială pentru că cei doi se ajută unul pe celălalt să depăşească emoţiile unui pas atât de important în relaţia lor.

 http://youtu.be/740vPo5-FqM


10. The wedding singer

Protagonistul interpretat de Adam Sandler trebuie să îşi salveze relaţia, aşa că apelează la o cerere în căsătorie cu totul şi cu totul inedită: printr-o dedicaţie muzicală într-un avion. El fredonează versurile: „Tot ce vreau să fac este să îmbătrânesc alături de tine”, în timp ce ea este întâi intrigată, iar mai apoi înduioşată. 

http://youtu.be/dYKLmlMauOE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu