vineri, 11 ianuarie 2013

Totul despre nunta



  Deseori, ţinuta mirelui trece pe plan secund pentru că toţi oferă o mai mare atenţie rochiei viitoarei mirese. Cu toate acestea, costumul şi accesoriile mirelui sunt foarte importante. Mirele va fi, la fel ca şi mireasa, în centrul atenţiei şi în vizorul obiectivelor. Fiece mire trebuie să-şi descopere un stil propriu, respectând armonia cu haina miresei.

Stiluri pentru fiecare

Pentru o căsătorie în stil tradiţional Adaptaţi tradiţiilor autohtone costumul de mire. Îmbrăcaţi costumul cu un veston, cravată şi pentru mai multă eleganţă vă puteţi lega un brâu. Puteţi opta şi pentru imprimeuri naţionale pe manşete, guler sau brâu.
Pentru o căsătorie şic-urban.
Costumul va fi mai riguros. Uitaţi de costumele pe care le purtaţi zi de zi la serviciu şi investiţi într-o asortare mult mai sofisticată. Pentru a oferi ţinutei sobre un aspect „casual”, adăugaţi un veston şi alegeţi cravata în ton cu cămaşa.


Pentru o căsătorie elegantă Revizuiţi stilul incomparabil al lui Oscar Wilde, îmbrăcând o pereche de pantaloni „cigarette” şi o minunată redingotă.
   

Pentru o căsătorie originală Inspiraţi-vă din stilul artiştilor şi vedetelor. De la fustanela scoţiană a lui Jean-Paul Gaultier, la stilul lui David Beckham sau tunica asiatică a lui Jack Lang... Totul este permis!
Pentru cei mai prudenţi, care vor totuşi să dea nota, uitaţi de „look-ul” întreg şi adoptaţi un detaliu care să fie diferit: o pălărie, o cămaşă înflorată, pantofi bicolori…


Cele 10 porunci pentru un mire ideal:

-1- Un nod frumos la cravată Învaţă şi antrenează-te din timp la legarea nodului de cravată. 


-2- Evită pantofii maro.
Această culoare este specifică pantofilor de toată ziua. În revanşă, dacă ceremonia are loc la ţară, urmează regula britanică de a purta pantofi negri.
-3- Asortează şosetele cu pantofii.
Evită greşeala de a îmbrăca şosete albe!
-4- Nu ceda tentaţiei de a purta un frac.
Dacă nu doreşti să fii numit James Bond şi să ai un look cam depăşit.   

 
-5- Nu uita de butonieră.O floare împrumutată din buchetul miresei sau un manşon colorat. Atenţie, manşonul nu trebuie să fie asortat cu cravata. 


-6- Urmează arta nasturilor.
Este simplu: Dacă sacoul are doi nasturi, îl porţi sau complet deschis sau complet închis. Dacă sacoul are trei nasturi, nu încheia niciodată ultimul nasture.
 

-7- Pregăteşte-ţi pantofii pentru nuntă.  Nu eşti ca femeile care au dureri de picioare pe tot parcursul serii din cauza pantofilor noi. Poartă pantofii de mire prin casă timp de o săptămână până la nuntă. Nu uita să faci mici încrestături pe talpă ca să nu te luneci în timpul valsului.
 

-8- Abţine-te să porţi centura Tradiţional, este interzis portul centurii. Dacă-ţi este frică că te vei trezi cu pantalonii la genunchi, alege o centură discretă şi în combinaţie cu pantofii şi culoarea pantalonilor.

-9- Goleşte buzunarele Nu este nimic mai inestetic decât un pantalon deformat de telefonul sau portofelul din buzunar. Încredinţaţi tot ce aveţi prin buzunare vorniceilor de onoare.


-10- Lasă ceasul acasă Ziua nunţii este deosebită şi ne dă dreptul să suspendăm timpul. Dacă te simţi incomod fără un ceas pe mână, optează pentru un ceas mai elegant sau vechi, evitând ceasurile sport sau impunătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu