duminică, 20 ianuarie 2013

Rochii de mireasă Vera Wang 2013: „bride in red”

Toate femeile visează să se căsătorească într-o rochie Vera Wang. Pentru că deja rochiile ei clasice au făcut înconjurul lumii, Vera Wang acaparează şi categoria excentrică a rochiilor de mireasă. Pentru vara 2013, culoarea predominantă este una neaşteptată, roşu.

Înainte de a te speria, trebuie menţionat că toate modelele de mai jos vin şi în culorile clasice, alb sau crem. Cea mai recentă colecţie de rochii de mireasă Vera Wang conţine toate elementele care au consacrat-o: straturi de tulle, trandafiri, siluete încorsetate şi detalii din belşug.

În galeria foto de mai jos vei vedea modele opulente, de prinţesă, unele mai simple, pentru femeia-sirenă, dar şi binecunoscutul model A. Colecţia pentru vara 2013 a fost inspirată de paleta coloristică tradiţională din China şi este marcată de o culoare care sărbătoreşte iubirea, roşu luxos.

Vera Wang a denumit această colecţie „Mei Meng”, adică „Vis frumos”, iar printre nuanţele care se regăsesc în colecţie aducem aminte de: roşu Dhalia, cărămiziu, purpuriu şi portocaliu ars.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu