joi, 10 ianuarie 2013

Luna de miere

Atunci cand vei incepe planificarea nuntii, nu uita sa iti planifici si luna de miere. Cauta cu 5-6 luni inainte, oferte la cat mai multe agentii de turism, deoarece cu cat faci rezervarile mai inainte, cu atat discount-urile vor fi mai mari.
Luna de miere nu este un capitol la care se merita sa te zgarcesti. Daca pentru nunta incerci sa faci cat mai multe economii, pentru ca sunt multe alte cheltuieli avand in vedere ca evenimentul se desfasoara doar pe parcursul unei singure zile, gandeste-te ca in luna de miere vei sta cel putin o saptamana. Iti vei dori sa stai la un hotel foarte dragut, luand in considerare faptul ca vei petrece o mare parte din timp in camera. Camera trebuie sa fie pe gustul tau, sa iti placa cu adevarat, sa nu te plictiseasca din primele 5 minute in care ai pasit in ea. De asemenea, privelistea trebuie sa fie una de nota 20, pentru ca nu este nimic mai frumos sa ai in fata o saptamana (cele norocoase chiar mai mult) in care sa nu trebuiasca sa faci altceva decat sa te relaxezi alaturi de persoana iubita, iar privelistea cu care te trezesti dimineata joaca un rol foarte important.
Ar fi indicat ca hotelul sa aiba si un centru spa. Cum ar fi sa te trezesti la ce ora iti doresti, sa mananci o masa delicioasa, sa mergi sa inoti putin in piscina (sau un ocean), apoi sa mergi la un masaj care sa dureze cel putin o ora? Asigura-te ca acolo unde iti vei petrece timpul doar cu proaspatul tau sot, vei avea si spa-ul inclus, si fii sigura ca nu o sa existe un cuplu mai relaxat si mai plin de viata decat voi dupa luna de miere.
Inainte sa faci rezervarile pentru hotel, fa o mica cercetare. Vezi daca hotelul are restaurant, si daca da, care sunt meniurile. De asemenea orienteaza-te ca prin imprejurimile locurilor pe unde te vei afla sa fie si alte restaurante, pentru a avea posibilitatea de a incerca lucruri noi si diverse.
Incearca sa nu iti planuiesti toata perioada pe care o vei petrece plecata in luna de miere, deoarece poate fi obositor.Plecati doar voi doi ca sa va relaxati, nu ca sa urmati un program strict, ci ca sa faceti lucrurile dupa cum simtiti ca trebuie facute.
Am vorbit despre organizare, hoteluri si mancare, dar nu uita cel mai important lucru in luna de miere: lenjeria intima. Cu o luna inaintea nuntii, du-te la shopping si pune-ti imaginatia la incercare. Achizitioneaza lenjerie intima provocatoare, cate un model pentru fiecare seara. Ai grija sa fie seturi complete (sutien/corset, bikini, portjartiere) si care sa te avantajeze din punct de vedere al siluetei. Fa o cercetare inainte, si vezi care sunt lucrurile si modelele care il incita pe partenerul tau, si nu vei avea cum sa dai gres.
Succes la oferte si.. distractie placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu