joi, 10 ianuarie 2013

Trendurile anului 2013

Am mai vorbit noi despre trenduri in materie de rochii de mireasa pentru anul 2013, dar acum vom vorbi despre ceea ce se poarta la o nunta in anul viitor.
  1. eleganta. In anul 2013 se va pune accentul foarte mult pe formalitate, pe eleganta desavarsita. Se poarta cravatele negre si rochiile lungi. Se poarta argintul la tacamuri si cristalele pe masa.
  2. culorile neutre. Daca vorbim despre eleganta, automat vorbim si despre culori neutre. Culoarea gri sau culoarea neagra trebuie sa fie prezente intr-un fel sau altul la nunta ta. Nu trebuie sa faci toata nunta in aceste culori, dar le poti integra discret. Un bun exemplu ar fi lumanarile de pe mese.
  3. invitatiile de nunta in culori neon. Cand vine vorba de invitatii, lucrurile se schimba. Se poarta culorile tari, cum ar fi roz neon, portocaliu neon, si asa mai departe. Nu merge doar pe culorile tari, ci combina-le cu unele calde. Important este ca pata de culoare sa fie de senzatie.
  4. numele voastre de pe invitatii scrise cu auriu sau argintiu. Un plus de eleganta, cu un scris auriu sau argintiu de mana. Ce poate fi mai delicat de atat?
  5. bautura anului este cu siguranta tequila. Nu mai are nevoie de nici un comentariu :D
  6. tortul de nunta inspirat din rochia de mireasa de dantela
  7. cel mai important trend al anului 2013 in materie de nunti este: nunta eco-friendly si elementele DIY (do it yourself). Cel mai simplu este atunci cand vine vorba de invitatiile de nunta si de marturiile pentru cei prezenti. Alege ceva reciclabil, plantabil sau care sa nu fie facut din hartie provenita din prelucrarea copacilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu