miercuri, 16 ianuarie 2013

5 sfaturi practice pentru mirese

Ai gândit ziua nunţii tale în cel mai mic detaliu: invitaţii au fost aşezati strategic, verighetele sunt cumpărate, muzica e stabilită, restaurantul e decorat ca în poveşti, programările la salon...
Pregătirile pentru ziua cea mare încep cu aproape un an înainte. Mai întâi în linii mari, schiţate cu creionul pe o agendă, după care, pas cu pas, încep să prindă contur. Sunt atât de multe lucruri de pus la punct, atât de multe de cumpărat, de stabilit, de găsit, de achitat, de negociat. Iubitul îţi e de un real ajutor, faceţi o echipă fantastică împreună, părinţii, familia şi prietenii vă sunt alături. Greu de crezut că puteţi uita ceva!

1. Cumpără pantofii cu minim două săptămâni înainte. Poartă-i prin casă, pe covor, ca să te obişnuieşti cu calapodul. De asemenea, este necesar ca în ziua nunţii să ai următorul ritual şi să deţii un mic kit: pudră de talc pe picioare înainte să-i încalţi, un absorbant zilnic lipit pe talpă, in interior (modelele de la Victoria’s Secret apelează la acest truc!) plus un set de plasturi în gentuţă. E bine să fii pregătită pentru că vei dansa până dimineaţă!

2. Probabil nici nu ţi-a trecut prin cap asta însă nu uita să îţi iei la tine un rând de haine de schimb. Vei rămâne la hotel în noaptea nunţii, iar dimineaţa vei realiza că ai doar rochia la dispoziţie. Nu de puţine ori miresicile şi-au trimis soţii la o sesiune de cumpărături inopinată, iar cele mai îndrăzneţe au optat pentru halatul de baie!


3. Dacă alegi cocarde din flori naturale, pregăteşte-te să ai o mică surpriză...neplăcută. Se ofilesc foarte repede şi sistemul de prindere cu bold o să fie o adevărată corvoadă pentru domnişoarele de onoare. Mizează fie pe flori din mătase, fie depozitează-le la loc rocoros, de preferat într-un bol cu gheaţă.


4. Pentru miresele care visează o rochie cu trenă: pregătiţi-vă să o ridicaţi şi să ţineţi de ea toată noaptea! După o vreme rochia va deveni incomodă şi grea, iar imposibilitatea de a dansa în voie o să vă ştirbească voia bună. Soluţia ar fi un sistem de prindere excelent, cu panglici groase, rezistente, care să adune „coada” rochiei şi să o aducă la nivel.


5. După 2 dimineaţa, picioarele vor ceda, oboseala se va instala, iar tocurile o să fie un element de tortură, nu de eleganţă. Aşadar roagă o domnişoară de onoare să ţină într-o punguţă o pereche de balerini albi, frumoşi şi să fie pregătită să ţi-i dea atunci când durerea de tălpi devine insuportabilă. Miresele extravagante şi cele nonconformiste încalţă chiar şi adidaşi, altele renunţă de tot la pantofi şi dansează desculţe. Unii ar zice că gestul este nepotrivit pentru o nuntă, noi credem însă că e potrivit să fii fericită şi să te simţi bine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu