duminică, 13 ianuarie 2013

Save the Date

Tot in categoria de Traditii & Obiceiuri din zona de servicii foto/ video  face parte si sedinta foto de logodna sau cum mai este denumita afara "Save The Date". Este denumita asa deoarece  fotografiile/ filmuletul de la acesta sedinta functioneaza ca o invitatie digitala, ca un anunt ca pe data " X" va avea loc nunta ... astfel invitatii vor  "salva" ziua ca fiind "ocupata".

Eu ii spun Sedinta AMR ... pentru ca se intampla de obicei in perioada in care mirii stau cu ochii pe calendar si numara zilele care Au Mai Ramas pana la mult asteptatul moment 0.
Este o sedinta frumoasa pentru ca surprinde sentimentele pe care le au viitorii miri inainte de nunta. Vorbim de acea emotie pe care le-o citesti in ochi numai la gandul a ce va urma, acea strangere tandra de mana, acea privire calda aruncata pe furis, dar si acea stare de agitatie, de alergatura pentru ultimele pregatiri.


Mie personal imi place sa cunosc putin oamenii cu care voi colabora inainte sa intre in raza obiectivului meu. Prefer ca inainte de toate  sa ne intalnim la o cafea, sa vorbim, sa le cunosc povestea, pasiunile, sa ne imprietenim putin. E mult mai usor sa fotogafiezi  oameni  despre care stii, e mai usor sa imprimi sentimente in fotografii. Desi se spune ca privim prin "obiectiv" sa stiti ca acasta privire poate fi extrem de subiectiva :).


Totodata cunoscand povestea unor oameni si modul lor de a fi, de a se exprima, poti foarte usor sa gasesti o locatie, o tema potrivita pentru sedinta foto/ video ce urmeaza sa aiba loc.
Poate prin intermediul catorva exemple veti intelege despre ce vorbesc si de ce este important ca fotograful/ cameramanul  pe care il veti avea la eveniment sa va cunoasca, sa va fie putin apropiat



Acestea fiind spuse nu pot decat sa va doresc succes in pregatiri si succes in tot ce va propuneti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu