vineri, 11 ianuarie 2013

De ce în Doi?



Căsătorie?...hmm, las' că mai aşteaptă...sunt la un pas de o nouă realizare profesională.

Într-o lume modernă şi dezinhibată, caracterizată, întâi de toate de o viaţă zgomotoasă, un job solicitant şi agenda full, când toată lumea visează la o carieră strălucitoare, faimă şi succese considerabile, o afacere de milioane şi milioane dintr-o afacere, când femeile spun ferm că vor să fie independente şi egalitatea de gender a devenit un subiect mega-discutat, mulţi uită de valoarea şi adevăratul preţ al căsătoriei. Mă refer aici la acel sens profund, la spiritualul, credinţa şi fericirea ce iau naştere dintr-o căsătorie bazată pe iubire şi încredere.
Uităm de valori, în dorinţa de a naşte valori...şi de ce oare nu ne întrebăm care este calea spre valorile atât de mult râvnite şi victoriile ce ne stăpânsec visele? E lucru ştiut, pentru a atinge un scop, trebuie să parcurgi o cale, să dai dovadă de perseverenţă şi încredere în forţele proprii, să nu te simţi abandonat şi să ştii că ai pe cineva alături, care te susţine.
Prin urmare pentru a avea o carieră "brillante", e nevoie şi de o viaţă cu "+", stabilitate şi fericire pe plan personal. Când ai o soţie (un soţ) iubitoare acasa şi ştii că îmbrăţişarea ei e locul în care evadezi de griji, când vezi în fiece seară şi dimineaţă un zâmbet de copil şi ştii că acest copil e sânge din sângele tău, vei fi cel mai bun, şi orice carieră va cunoaşte doar realizări.
Nu încerc să polemizez, să dau sfaturi sau învinuiri, ci vreau să spun un singur lucru; "Familia înseamnă fericire", şi viaţa de familie poate fi foarte uşor combinată şi armonizată cu cea profesională. De aceea, formaţi familii şi cosfinţiţi-le cu binecuvântarea Domnului, iar în faţa altarului să vă aducă doar dragostea. Să îmbrăcaţi inelul pe degetul celui ce vă este scump şi să mergeţi cu capul ridicat prin viaţă, împăcând perfect pe cele două doamne mândre: familia şi cariera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu