miercuri, 9 ianuarie 2013

Kate Middleton - stilul unei printese moderne

Printul William al Marii Britanii si Kate Middleton s-au casatorit la catedrala Westminster din Londra. Cei doi si-au jurat credinta, dragoste si loialitate, scrie Mediafax.

Kate Middleton a sosit la catedrala Westminster, fiind imbracata intr-o rochie de mireasa de culoarea fildesului, cu trena lunga, semnata de Sarah Burton, directorul de creatie al Casei de moda Alexander McQueen. Rochia este realizata din dantela in partea de sus si are un decolteu in forma de V destul de adanc. Rochia are maneci lungi, mulate, din dantela, iar in partea de jos fusta este foarte ampla, cu trena lunga de trei metri. Kate Middleton nu poarta bijuterii opulente, adoptand un look simplu, natural. Pe cap, mireasa poarta un voal, la care a asortat o tiara cu diamante, iar buchetul de mireasa este mic, realizat din flori mici albe.

foto

Povestea tinerei Kate este citita fara rasuflare de fete si femei din intreaga lume. Kate a studiat la colegiul Marlborough, apoi a urmat Universitatea St Andrews, unde l-a intalnit pe Printul William. A absolvit universitatea in 2005 cu un master in Istoria Artei.

Dupa perioade turbulente si pauze in relatia lor, asteptarea ei ia sfarsit pe 16 noiembrie 2010, cand Casa Clarence a anuntat ca Printul William si Kate Middleton intentioneaza sa se casatorească in 2011. Cuplul s-a logodit in octombrie 2010 in Kenya, in timpul unei vacante de 10 zile.

fotofoto

Faptul ca in Marea Britanie toate femeile ii copiaza imaginea este mai putin cunoscut. Insa este la fel de important pentru a intelege impactul ei asupra propriei tari, si apoi a intregii lumi. Trendul favorit al englezoaicelor de orice varsta a fost, in perioada de notorietate a printesei, lookul jeansi simpli, deux pieces-uri exceptionale si rochii elegante, dar simple. La un deux pieces elegant, Kate, la fel ca Diana, alege mereu palaria perfecta si mereu prefera incaltamintea ceva mai joasa, cu toc conic. De curand, aceasta tendinta a invadat revistele si prezentarile de moda.

De-a lungul anilor, ea a favorizat branduri de designer, inclusiv Mulberry Issa, dar ea este, de asemenea, un fan al marcilor accesibile - ea a purtat o rochie Topshop pentru a sarbatori ziua ei de nastere cand a implinit 25 de ani. Va invitam sa urmariti alaturi de noi unele dintre cele mai frumoase tinute purtate de Kate de-a lungul ultimilor ani.

fotofoto

Stilul ei poate egala ca interes stilul Jackie Kennedy in anii '60 in Statele Unite ale Americii. Motivele sunt similare: faima, respect, rafinament, dorinta fiecarei femei de a-si insusi - incepand cu vestimentatia - tot ceea ce au insemnat aceste femei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu