miercuri, 9 ianuarie 2013

Ponturi de machiaj pentru mirese

Incepem micul ghid cu cateva trucuri pe care trebuie sa le ai in vedere in functie de nuanta parului si a tenului.

Femeile brunete au cele mai flexibile trasaturi atunci cand vine vorba de aplicarea machiajului, deoarece exista nenumarate culori si nuante care completeaza tenul si parul lor. Cheia unui machiaj grozav este a echilibra nuantele inchise ale trasaturilor cu un machiaj cald, care reflecta lumina.

Un look sugerat de expertii in machiaj pentru tenul deschis la culoare si parul blond sau saten presupune sa folosesti un creion de ochi alb pentru a da luminozitate ochilor. Aplica-l in colturile interioare ale ochilor pentru a crea un machiaj senzual si proaspat. Privirea ta va fi captivanta de-a dreptul pentru orice trecator!

Iata si cateva ponturi pentru fiecare etapa a machiajului!

Noile fonduri de ten minerale trebuie sa fie pe lista ta de sezon. Acestea sunt usor de aplicat si omogenizat, ascund porii mariti si vor matifia perfect tenul. Formula lor usoara si factorul de protectie solara inclus iti asigura o piele hidratata si un look natural. Renunta la pudra deoarece fondul de ten mineral nu cere o finisare, in special pe timp de vara!

Iarna s-a incheiat de ceva vreme si a venit timpul blush-ului in nuante stralucitoare. In completarea unui machiaj nud, un blush deschide paleta cromatica si pune in evident pometii stralucitori. Irizatiile reinvie instantaneu obrajii si le poti usor asorta cu haine in nuante neon, pentru un look de vara complet.

Fardurile pentru ochi trebuie sa fie cat mai naturale, se doreste a se folosi nuante precum: bejul, auriul, nuante calde de maro, roz, portocaliu, orange, corail. Umbrele ar trebui sa lipseasca, insa daca tie ti pare ca nu poti renunta la ele, acestea trebuie sa fie cat mai discrete in coltul exterior al ochiului.

Ai grija sa creezi un efect bine proportionat intre buze si ochi. Ochii joaca rolul cel mai important si, in plus, trebuie sa scoti in evidenta tenul. Incearca sa alegi una din urmatoarele nuante: alb perlat, maro, bej, auriu, bronz. 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu