miercuri, 9 ianuarie 2013

"Bijuterie pentru par"

Desi majoritatea mireselor se dau in vant dupa clasicele diademe care par ca nu se demodeaza niciodata, mai sunt si altele care prefera sa nu poarte nimic in par in ziua nuntii sau sa isi prinda un mic clips ori pieptane care poarta numele de "bijuterie pentru par" in limbajul de specialitate.

Aceste bijuterii sunt, de cele mai multe ori, confectionate din diverse pietricele, insa nu este obligatoriu ca acestea sa fie pretioase. De asemenea, ele mai pot avea in componenta diverse materiale cum ar fi aur, argint, platina si altele.

rochie

Pot lua cu usurinta forma unei flori, a unui fluture, a unei inimioare ori ramurele de pom, se gasesc modele pentru toate gusturile. In plus se pot fixa destul de simplu in par, fara a fi nevoie de un specialist. Acestea sunt prevazute cu sistem de prindere, nu aluneca si nu cad nici macar cand dansezi.

rochie

Bijuteriile pentru par sunt mai usor de intrebuintat decat diademele. Cu ajutorul lor, se poate realiza orice fel de coafura doresti. De la clasicele cocuri, pana la parul desfacut lasat pe spate in bucle sau indreptat, coada "Versace", "coada de cal". Prinderea lor nu implica absenta voalului, din contra acesta este binevenit.

Miresicile care opteaza, in general, pentru asemenea bijuterii de par sunt atente sa isi asorteze si restul accesoriilor cu acestea. Se stie clar ca cel mai placut lucru este sa creezi un tot unitar, placut vederii. Daca iti pui la gat si in urechi bijuterii de aur, atunci si bijuteria din par ar trebui sa fie din acelasi material. In schimb, daca alegi sa porti perle, in niciun caz nu iti vei pune in par bijuterii cu pietre.

rochie

Si stilul reprezinta o problema pe care trebuie sa o iei in calcul! Daca te gandesti sa mergi pe clasic, atunci alege numai bijuterii si accesorii care corespund acestui stil. De asemenea, daca vrei sa fii o mireasa nonconformista, nu iti pune nimic clasic ori dintr-un alt stil.

Nu uita ca, indiferent de ce alegi, stilul este totul! Si tot acesta face diferenta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu