miercuri, 16 ianuarie 2013

Locuri inedite pentru organizarea nunţii

Nunta trebuie să fie unică indiferent de tendinţele care îşi fac loc în modă. Pentru că anul acesta designerii au ales stilul simplu, noi am optat pentru locuri inedite şi nunţi originale.
Dacă te gândeşti să arvuneşti restaurantul şi biserica, dar ai fi vrut să îţi aminteşti altfel nunta ta, îţi propunem câteva locuri inedite unde ţi-ai putea aşeza pirostriile în cel mai special moment din viaţă.

La castel

Visai din copilărie la o nuntă într-un castel? Castelul lui Dracula este deschis la astfel de propuneri, chiar dacă nu este şi la fel de accesibil. Rezervat mai cu seamă nunţilor exclusiviste, casatelul dispune atât de săli somptuoase, cât şi de încăperi mai intime. 
De asemenea, şi la Castelul Iulia Haşdeu din Câmpina se pot organiza nunţi, iar Palatele Mogoşoaia şi Snagov sunt deja consacrate ceremoniilor mirilor. 
Pentru că visele pot deveni realitate, însă cu un preţ, fii pregatită, însă, să scoţi din buzunar o sumă frumuşică. 

Pe plajă

Pentru cine iubeşte soarele şi marea, plaja este şi un cadru propice pentru o nuntă romantică. Poţi alege fie un restaurant cu plajă privată, fie să închiriezi o porţiune de plajă de la primărie, pe care o poţi amenaja apoi cu ajutorul unei firme de organizare.  
Dacă nu ţii neapărat să te căsătoreşti în biserică, ceremonia religioasă pe plajă va fi cu siguranţă grăitoare, în plus ieşi şi mai mai ieftin. 
Invitaţii vor fi mai mult decât încântaţi să petreacă un weekend pe plajă.  

Nuntă câmpenească 

Romantismul poate fi dus la grad de excelenţă într-un cadru pitoresc. 
Asigură-te mai întâi că vremea este prielnică - nici prea cald, dar nici prea frig - şi caută un loc cu umbră la marginea oraşului. 
Va trebui să ceri aprobare de la primărie şi să explici apoi organizatorilor exact cum îţi doreşti să arate "localul". 
Pentru mobilier, apelează la o firmă de catering. 

La munte

De ce să renunţi la plăcerea de a merge pe munte tocmai în cea mai specială zi din viaţa ta?
Pentru adepţii drumeţiilor, o nuntă pe vârf de munte, în aer curat şi miros de codru verde, va fi, fără îndoială, şi pentru gaşca de prieteni o invitaţie binevenită. 
Căuta un platou accesibil sau o zonă cu complexuri turistice, de unde ai putea închiria mesele şi scaunele, asta dacă nu vrei să apelezi la o firmă de organizare. Fotografiile vor fi memorabile!

În balon

Dacă ai visat să zbori cu balonul, atunci ia în calcul ideea neconvenţională pentru propria cununie civilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu