miercuri, 9 ianuarie 2013

Pantofi si gentute fantezie pentru mirese

   Se pare ca, atunci cand esti pe punctul de a deveni viitoare mireasa, ai tendinta de a merge cat mai departe in ceea ce priveste aspectul fizic. Si aici ma refer in mod deosebit la vestimentatie! Imaginatia femeilor de pretutindeni se pare ca a dat roade si astfel au luat nastere cele mai originale piese menite sa infrumuseteze in mod deosebit imaginea. Exista reprezentante ale sexului frumos pentru care o pereche obisnuita de pantofi, oricat de frumosi ar fi ei, sunt banali, o poseta sau un saculet nu spun nimic daca n-au cateva elemente aparte cum ar fi: o brosa stilizata, ceva paietute multicolore sau pietre dintre cele mai stralucitoare.

Aceste femei, carora le place sa rupa monotonia, cauta in toate alegerile lor sa uimeasca si bineinteles sa trezeasca admiratia celor din jur. Si oare cum ar putea sa omita acest lucru chiar in ziua nuntii? Atunci cand toate privirile trebuie sa fie atintite asupra lor, iar ele trebuie sa straluceasca, daca s-ar putea, pana la orbire. A invitatilor, ma refer! Lasand la o parte gluma, niciunei mirese nu i-ar placea sa arda retina vreunui invitat! Insa sa-l lase pe acesta mut de uimire, cu siguranta, va fi pe placul ei!

Miresele clasice se pare ca nu mai sunt de mult la moda in viziunea unora. Deja au devenit prea comune. Spectaculosul trebuie sa isi faca loc, sa se reliefeze! Ca sa iasa in evidenta, asemenea unor dive, miresicile noastre s-au gandit ca ar fi ideal daca ar adauga intregii tinute, elemente surprinzatoare. Asa au luat nastere gentutele incrustate in argint, pantofiorii cu cristale Swarovsky si sandalutele cu pene de strut.

Probabil ca, in acest moment, va veti gandi cine poate purta aceste modele si caror tinute se asorteaza. Lucrurile, in schimb, nu sunt atat de complicate pe cat par. Oricine poate purta asa ceva, insa exista o conditie si anume aceea de a te asorta cu restul tinutei, de a fi in concordanta. Regula de aur pentru orice tinuta reusita! Daca esti genul caruia ii place sa socheze, atunci vei sti cu siguranta ce anume ai de facut.

Pana unde duce imaginatia viitoarelor doamne, va lasam pe voi sa decoperiti in pozele din galeria foto care urmeaza. Numai vizionandu-le va veti da seama ce anume vi se potriveste cu exactitate.

shuz

posete

Casa de piatra si o nunta ca in povesti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu