duminică, 20 ianuarie 2013

Rochii de mireasa inspirate din istorie

Pentru fiecare femeie ziua cand se va casatori este o zi magica, unica. Pe langa emotiile "da-ului" si a organizarii evenimentului, rochia este cea care ii ofera atat neliniste, cat si bucurie. Daca vrei ca ziua sa fie si mai memorabila, nu este nicio rusine sa te inspiri din modelele de rochii ale mireselor care deja au intrat in istorie.

Inca de cand suntem mici, noi femeile visam la ziua cand o sa ne casatorim. Desi juvenil, atunci nunta este asociata numai cu rochia de mireasa, nici de cum cu bataia de cap a pregatirilor.

Multe am avut ca style icon-uri actrite de o eleganta clasica, precum Grace Kelly sau Audrey Hepburn, altele supermodele precum Kate Moss. Nu conteaza pe ce stil mergi, cu siguranta o sa intalnesti ceva pe gustul tau in galeria foto de mai jos.

Rochii de mireasa, varianta de lux
Alege celebritatea pe gustul tau si afla cum poti sa intri in posesia variantei moderne a rochiei de mireasa care a facut istorie. Cu toate ca multe rochii nu sunt copii fidele, am incercat sa punem in balans cateva trasaturi comune ale rochiilor care au intrat in istorie, cu tendintele pentru anul 2012.
  • Charlene Whistock vs. rochie Jesus Peiro - Charlene Whistock, ca orice cap incoronat, a optat si ea pentru un nume renumit in industria modei ca sa ii creeze a doua rochie de mireasa - nunta ei a tinut doua zile -, iar acela este Armani. Structura, volanase si delicatete spune si varianta lui Jesus Peiro.

  • Audrey Hepburn vs. rochie Novia d'Art - Audrey a trait modest iar tinutele sale au aratat acest detaliu mereu. In ziua nuntii sale nu a vrut sa epateze, si-a pastrat stilul unic, totul datorita creatiei Givenchy. Jesus Peiro nu ramane in urma, iar in acest an, daca iti doresti un model modest si elegant, varianta lor este exemplul perfect de retro-chic.
  • Elizabeth Taylor vs. rochie Pronovias - Cat timp a trait, Elizabeth Taylor a facut totul grandios, cu stil si personalitate. Pentru prima sa nunta, actrita a optat pentru o rochie ce spunea multe despre caracterul sau vulcanic si complex, iar Pronovias vine cu un model de rochie de mireasa voluminos, glamoros, cu decolteu adanc.

  • Grace Kelly vs. rochie Pronovias - Daca vrei sa arati ca o printesa in ziua nuntii tale, atunci modelul lui Grace Kelly, creat de Helen Rose, este ceea ce ti se potriveste. Elegant si romantic este si modelul celor de la Pronovias, totul sta in dantela.
  • Jackie Kennedy vs. rochie Pronovias - Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii a marcat stilul multor femei, iar rochiile de zi cu zi si ochelarii "modelul Jackie O.", inca fac furori pe strazile de pretutindeni. Astfel ca, alegerea usor sobra din ziua nuntii sale nu avea cum sa dezamageasca. Rochia a fost creata de un designer afro-american, Ann Lowe, iar modelul Pronovias se ridica la valoarea originalului.

  • Kate Middleton vs. rochie Montesinos - Oficial cea mai disputata rochie a anului 2011, rochia Ducesei Kate Middleton, a fost creata de casa Alexander McQueen (designer Sarah Burton). Mergand pe principiul "ducesa pentru o zi" si cei de la Montesinos au o propunere cat se poate de pertinenta: multa dantela si accent in talie din saten - o fundita.
  • Kate Moss vs. rochie Pronovias - Despre modelul de rochie al acestui supermodel s-a vorbit destul de mult in ultimul an, insa nu avem cum sa il ignoram, pentru ca vorbim pana la urma despre mana dibace a lui John Galliano. Hippie, dar luxos, "Black Swan" se intalneste cu muzicalul "Chicago" - pare sa spuna varianta mai "exotica" a brand-ului Pronovias.

  • Katie Holmes vs. rochie Patricia Avedano - O nunta care nu i-a lasat indiferenti pe cei din mass-media, poate mai ceva ca nunta regala de anul trecut, a doua printesa Katie a mers pe mana lui Giorgio Armani pentru rochia de mireasa. Patricia Avedano se afla printre brand-urile care au adus pe piata o varianta mai accesibila a rochiei lui Katie si la fel ca in majoritatea cazurilor, rochia din dantela dovedeste ca a revenit in forta.
  • Marilyn Monroe vs. rochie Pronovias - Marilyn Monroe a avut mereu tinute simple, dar elegante, in echilibru cu caracterul sau juvenil si vulcanic, care ii puneau in evidenta formele voluptoase. Pentru nunta sa a ales o rochie simpla, poate prea simpla, insa cei de la Pronovias propun o varianta a elegantei absolute: saten si aplicatii sclipitoare.

  • Nicole Kidman vs. rochie Jesus Peiro - Pentru a marca a doua nunta din viata sa, Nicole Kidman a mers pe mana creatorului de la Balenciaga (Nicolas Ghesquiere la vremea respectiva), pentru un model de rochie inspirat din portul dansatoarelor de muzica clasica. Jesus Peiro aduce si el in acest sezon un model de rochie, inspirat parca din romanele lui Jane Austen - umerii acoperiti cu dantela, accentul pus in talie si elementele florale.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu