miercuri, 9 ianuarie 2013

Mirele Rac

   Un adevarat galant, viitorul mire Rac este un cavaler. Tine foarte mult la familie si la valorile traditionale. Este un barbat politicos, dar si foarte pasional. Insa aceasta pasiune a sa nu si-o manifesta de la inceput, fiind destul de atent in cine trebuie sa aiba incredere si cine va fi aleasa sa.

Barbatul Rac stie sa se faca iubit fara prea mare greutate datorita sensibilitatii si spiritului sau artistic. Insa trebuie stiut faptul ca adesea sufera schimbari emotionale, este susceptibil si apeleaza la santajul emotional. Are o fantezie dezvoltata, iar langa el nu risti sa te plictisesti. Dar acest nativ are diferite stari comportamentale pe care viitoarea mireasa va trebui sa i le invete pentru a putea face fata si a avea un mariaj linistit.

Diferit de alti barbatii, Racul cauta legaturi stabile si fidelitate. Chiar are nevoie sa simta mereu acest lucru. Daca il vei trada, ii vei distruge sufletul si chiar daca aparent te va ierta fii sigura ca emotional nu o va face niciodata. Din punct de vedere sexual, el este un tip cald, are initiativa si multa imaginatie. Stie sa isi faca partenera sa se simta bine si putem spune ca este un adevarat maestru intr-ale sexului. Viata alaturi de acest nativ va fi una calda, lipsita de certuri si scandaluri.

Barbatul Rac stie sa respecte o femeie si sa o faca sa se simta iubita. Ii va face placere sa vada ca si tu imparti aceleasi caracteristici ca si el (iti doresti o familie, o casa cu gradina mare si, mai ales, iubesti copiii). Viitoarea mireasa trebuie sa fie frumoasa, feminina, optimista si plina de viata, dar mai ales sa ii gateasca intr-un mod inedit (Racul este un gurmand). Fiind un narator innascut, ii place sa povesteasca mult, ai grija insa sa nu il contrazici. S-ar putea speria si astfel se va retrage din joc.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu