miercuri, 9 ianuarie 2013

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce fel de nunta vei avea!

Nu ai nici cea mai vaga idee in legatura cu ce fel de mireasa vei fi. Pe langa asta, iti faci si mii de griji privind viitorul tau de femeie casatorita. Linisteste-te si nu intra in panica. In cele ce urmeaza, iti vom spune ce fel de mireasa esti: maniaca, indecisa, sigura de ea, impulsiva, pasionala etc
Astrele au un cuvant de spus si cand vine vorba despre alegerea rochiei de mireasa. In functie de zodia in care esti nascuta, poti afla care sunt preferintele tale involuntare, in ceea ce priveste tinuta pe care o vei purta la nunta. Daca femeile nascute sub zodia Taur, Rac, Pesti, Capricorn sau Fecioara vor fi rafinate si vor opta pentru materiale pretioase si bijuterii spectaculoase, reprezentantele zodiilor Berbec, Leu, Scorpion sau Sagetator, vor pune accentul pe senzualitate, pe opulenta, pe glamour. Miresele Varsator, Gemeni si Balanta sunt cele care nu se conformeaza cu uzantele prestabilite, cele care vor gasi intotdeauna idei originale si spectaculoase. 


Pesti  - Mireasa Pesti este una misterioasa. Tinuta ta va sugera o alta epoca, va indemna la evadare. Imbini timiditatea cu umorul, cu inteligenta si cu imaginatia, cu sensibilitatea si cu intuitia. Vei avea probabil o nunta retro pentru ca te pasioneaza trecutul, istoria, epocile demult apuse, evenimentele de altadata. Vei incerca sa te inovezi ca cei nascuti in semnele de aer, vei iubi cu naturaletea semnelor de pamant si vei purta in tine pasiunea celor de foc. Tu incluzi toate contrastele si toate misterele.

Esti una dintre cele mai feminine mirese ale zodiacului. Surprinzi printr-o puritate iesita din comun si esti admirata pentru simplitatea si gratia de care ai dat dovada in alegerea rochiei tale de mireasa. Daca esti nascuta sub zodia Pestilor, va fi foarte important pentru tine sa te poti misca dezinvolt, sa ai gesturi firesti si tocmai de aceea, rochia ta nu va avea niciun detaliu iesit din comun. Vei refuza crinolinele, corsetul stramt, trenele prea lungi, pentru ca toate acestea te-ar incomoda si nu te-ai mai simti natural, nu ai mai atinge acea stare de armonie dupa care tanjesti. Probabil vei mai purta rochia si cu alte ocazii. Nimeni nu-si va da seama ca este o rochie de mireasa. 


Rac - Luna te influenteaza si iti confera o anumita mobilitate psihica, un ritm interior asemanator miscarilor mareelor. Azi, te poti trezi prost dispus si poti uri lumea intreaga. Nu este cazul sa-ti faci griji, dispozitia ta se va schimba odata cu evolutia astrului pe cer. Totusi, stii de asemenea ca undeva, in tine, exista ceva numai al tau. In realitate, ramai aceeasi persoana intuitiva si sensibila, chiar daca in exterior arati tocmai contrariul. Hotararea de a avea o familie, un camin poate sa ii ia prin surprindere pe ceilalti. Pe cat esti uneori de nesigur, pe atat de poti dovedi dintr-odata o mare familist, un barbat care vrea sa-i protejeze pe ceilalti. Ai un invelis, o carapace de duritate, iar in interior esti tandru si vulnerabil.

Te va pasiona mereu trecutul, tot ce pare sa spuna o poveste, iar ca mire nu te vei dezice de aceste preferinte. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu