sâmbătă, 12 ianuarie 2013

5 mituri false legate de nunta

   Atunci cand vine vorba de o nunta, toata lumea are anumite asteptari, iar majoritatea persoanelor au o parere despre ce ar trebui si ce nu ar trebui sa faci in procesul de organizare. In jurul fiecarui mare eveniment din viata cuiva sunt create mituri, iar nunta nu face o exceptie. Consider ca este cazul sa le eliminam, asa ca vom incepe cu mitul nr.1: pot slabi drastic inaintea marelui eveniment. Sunt mirese care reusesc, insa sunt si mai multe care nu pot ajunge la greutatea dorita pana in ziua nuntii. Cel mai important este sa fii o mireasa sanatoasa, asadar cauta-ti o rochie care sa ti se potriveasca si care sa te avantajeze.

Nimic nu merge prost in ziua nuntii. Nici ca ai putea sa te inseli mai tare. Aceasta zi este oricum tensionata prin natura sa, iar tu ai face bine sa te pregatesti pentru lucruri neprevazute, pentru a nu te stresa foarte tare in momentele de care ar trebui sa te bucuri cel mai mult.

Pot gasi modele pentru orice am nevoie pe Google Images, este mitul nr.3. Avand in vedere faptul ca traim in era tehnologiei, modelele pe care le gasim pe Internet este posibil sa nu arate in realitate precum in poza. Photoshopul si luminozitatea schimbata te pot induce in eroare foarte usor, asa ca nu te lasa pacalita. Cel mai bine este sa alegi modelele care ti se potrivesc tie, si sa incerci sa le gasesti in asa fel incat sa fie ceea ce ti-ai imaginat tu dintotdeauna.

Noaptea nuntii este cea mai intensa noapte de dragoste. Cel mai probabil in loc sa va pierdeti printre asternuturi si sa va iubiti la nesfarsit, veti fi pregatiti pentru un somn foarte adanc. Nu este cazul sa fii dezamagita, deoarece ziua nuntii este o zi foarte incarcata (mai ales cu emotii) si poate fi de-a dreptul obositoare. Stai linistita, urmeaza luna de miere.

Daca organizez nunta in stil DIY, voi face niste economii uriase. Da, vei economisi ceva banuti, insa nu te astepta la reduceri de buget fenomenale, pentru ca nu va fi cazul. Este bine sa iti stabilesti de la inceput un anumit buget, si sa incerci sa il respecti cat poti de mult, pentru a nu avea parte de neplaceri.
Acestea sunt cateva dintre miturile ce mi s-au parut importante, deoarece multa lume tinde sa le creada. Este bine sa fii realist atunci cand vine vorba despre organizarea nuntii tale, pentru a nu avea parte de lucruri neprevazute sau neplaceri. Voi ce mituri considerati ca ar trebui spulberate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu