miercuri, 9 ianuarie 2013

Poseta miresei. Un accesoriu pretios si util!

Tocmai ti-ai pregatit intreaga tinuta: rochie, voal, diadema, pantofi, bijuterii si bineinteles desuuri. Insa un lucru lipseste! Un lucru fara de care tinuta ta nu ar fi completa. Care este acesta? Poseta sau gentuta miresei! Poate ca foarte multe femei nu dau importanta acestui amanunt, insa pentru o mireasa care se respecta, acest accesoriu nu poate lipsi din garderoba.

Asa cum pe strada nu iesim fara a avea o geanta sau nu ne prezentam la vreo intalnire fara aceasta, nici in ziua nuntii nu trebuie sa facem abstractie. Este un moment la fel de important si, tocmai pentru ca suntem mirese, trebuie sa dam dovada de eleganta si bun gust. Si in aceasta zi, trebuie sa avem prestanta si sa defilam ca niste adevarate doamne in devenire!

Poseta miresei se alege in functie de restul tinutei, nu neaparat tinand cont doar de pantofi. Trebuie sa avem in vedere textura meterialului rochiei, dar si al voalului, culoarea si respectiv alte elemente decorative. Bineinteles ca fiecare in parte se orienteaza catre ceva anume. Fie o gentuta redusa ca dimensiuni, simpla sau decorata, dar care sa aiba o bretea, fie un plic sau un saculet. Orice mireasa poate purta acest accesoriu, indiferent de look-ul pe care il alege. Nu cred ca exista vreo mireasa care sa se prezinte in ziua nuntii cu vreo geanta-tolba!

Asa cum miresicilor din lumea intreaga, le-au venit nenumarate idei de a se impodobi, nici poseta nu scapa de eventualele retusuri. Ca sa nu iti mai bati capul singura, acum se gasesc in comert modele cat mai variate. Culori diafane de alb fildes si perlat, genti impodobite cu pietre, cristale sau paiete, dar si fulgi, pene, bilute. Lungimea, inaltimea si adancimea se stabilesc si in functie de necesitatile fiecareia.

posete 1

Nu uita ca, pe langa rolul estetic pe care il are, aceasta gentuta poate fi si foarte practica tocmai din urmatoarele considerente.

Iata cum trebuie sa arate gentuta-minune a miresei si, mai ales, ce trebuie sa contina!

Tot ce trebuie sa ai la indemana in situatii de criza

Mica, delicata si burdusita cu tot ceea ce iti e de folos. Asa trebuie sa fie poseta care te va insoti pe drumul tau spre altar si pe urma! Iata ce ar trebui sa ai cu tine pentru micile retusuri ale machiajului si pentru situatiile limita. Poseta miresei la nevoie se cunoaste!

Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara?
Nici sa nu iti treaca prin minte sa o uiti tocmai pe aceasta acasa. Oglinda iti va permite sa verifici tot timpul machiajul si sa ai grija de micile imperfectiuni.

Ruj de rezerva
Cred ca nu vrei ca cel initial sa ti se duca de pe buze si sa ramai fara chiar in momentul in care fotograful va anunta ca trebuie sa va pozati. Ia-ti la tine rujul sau luciul preferat. Sper ca nu vrei sa alergi printre invitati in cautarea unuia de imprumut.



Bujori in obrajori
Blush-ul de rezerva! Nici nu iti trecea prin minte, asa-i? Din cauza oboselii, s-ar putea ca spre dimineata sa fii cam palida. Daca in momentul taierii tortului nu vrei sa risti sa pari ca de ceara, pudreaza-ti repede pometii si problema a disparut!

Unghii perfecte
Nimic nu supara mai mult la unghiile unei femei decat oja sarita. Ia la tine pentru orice eventualitate lacul de unghii preferat. Cu o nuanta splendida si stralucitoare, vei ramane frumoasa intreaga zi.

Agrafe de rezerva
Din cauza zbantuielii, parul incepe sa ti se desprinda sau iti aluneca suvite rebele? Nici o problema! Cu cateva agrafe de par sau ace si o mana mai dibace, se rezolva.

Ac si ata, ace de siguranta
Fereasca Dumnezeu sa iti plesneasca rochia fix in ziua nuntii! Sau sa ti se rupa vreo bretea! Sau fermoarul! Imprevizibilul se poate produce, insa daca vei fi doata cu tot ceea ce iti trebuie, problema se remediaza.Cel putin pe moment!

O penseta
Sprancenele iti pot juca feste chiar in acel moment si nu cred ca vrei sa te indispuna vreun fir rebel.

O pereche de ciorapi de rezerva
In graba si in nebunia tipice nuntilor, risti sa iti fuga firul.

Un nasture sau mai multi
Pentru orice eventualitate, nu poti sti cand iti trebuie, mai ales daca croiala rochiei este prevazuta cu asa ceva.

Super Glue
Orice se poate intampla. De la ruperea unui toc, a unei unghii (false) sau dezlipirea vreunui accesoriu, al tau sau al mirelui. Nu poti sti niciodata cand ai nevoie de lipici.

Absorbante sau tampoane
Chiar daca esti ferm convinsa ca nu esti in perioada aceea a lunii, nu risca. Au fost cazuri cand, din cauza emotiilor, miresele s-au pomenit ca le-a venit menstruatia fix la intrarea pe usa bisericii sau in timpul valsului mirilor.

Medicamente
De urgenta, trebuie sa ai la tine: un analgezic sau calmant, o pastila contra vomei si un calciu pentru emotii. Nu se stie cum ti se taie picioarele. Un furazolidon in cazul in care apare, din senin, vreo durere de stomac si nu vrei sa stai pe toaleta toata noaptea si un antiinflamator. Asta ca sa nu te trezesti ca maseaua ti-a deformat intreaga fata.

Un plasture
Noii pantofi de nunta te bat si simti ca nu mai poti face nici un pas, dar barem sa dansezi? Ai grija sa ai in "bocceluta" niste plasturi de rezerva. Cel putin, iti mai alina durerea.

posete 2

Acestea fiind spuse, spor la pregatiri! Si ai grija sa nu omiti ceva! S-ar putea sa nu iti para tocmai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu