joi, 17 ianuarie 2013

Spune "da" unei nunti ca in povesti...

Vrei ca nunta ta sa fie perfecta si sa nu te stresezi pe toata perioada pregatirilor? Tocmai te-ai logodit si nu stii de unde sa incepi organizarea nuntii? Viitoarele mirese au de ce sa fie impacientate in legatura cu marea zi, insa totul are o rezolvare - organizatorii de nunti.

Inca de mici, fetele care isi acceptau feminitatea si nu incercau sa o ascunda in haine baietesti se gandeau la marea zi. Nici nu vreau sa ma gandesc ca odata ce au crescut, aceste femei trebuie sa se gandeasca la organizarea petrecerii, la bunastarea invitatilor, la ce haine o sa isi comande pentru cele doua ceremonii - cea civila si cea religioasa - si cate fotografii trebuie sa faca: inainte de nunta, cu mama, cu sotul, poza de grup.

Pentru a mai diminua din stres au aparut organizatorii de nunti. Acestia pot asigura asistenta cu un an inainte de marea zi si te pot sfatui in legatura cu materialele imprimate (invitatii, meniu), florile, ceremoniile, petrecerea (inchirierea salii, meniu, bautura, personal, tortul, muzica, transport si nu in ultimul rand, decorul).

Spune DA organizatorilor de nunti
Probabil ca ai auzit despre organizatorii de nunti si pe toti sau toate le compari cu Jennifer Lopez in rolul din "The wedding planner". Nu este un job pentru toata lumea, insa este unul agitat si in pas cu moda.

Pentru a lamuri ce inseamna sa organizezi o nunta am vorbit cu Corina Mihai, coordonatoarea echipei de la "Yes Events". Aceasta are mare incredere in echipa ei - persoane care trebuie sa planifice nunta pana in cel mai mic detaliu si care rezolva orice problema, de la paleta coloristica, la locatie, pana la calmarea mirilor.

"Urmarim, evident, presa de specialitate, ce fac altii mai buni decat noi, cum sunt organizate mari evenimente in alte tari, care sunt trendurile, ce culori sunt la moda, dar in final, toate acestea sunt informatii pe care le asimilam si isi aduc cu siguranta contributia in ideile pe care le propunem.", ne spune Corina.

Cum se organizeaza o nunta ca in povesti
  • Sunt o proaspat logodnica si nu stiu de unde sa incep, ce sfat imi dai?
In primul rand, sa nu vezi nunta ca pe ceva ce trebuie sa faca placere tuturor invitatilor. Evident, acestia nu trebuie ignorati, insa conceptul de baza al nuntii este sa iti faca tie placere, sa te reprezinte si sa te gandesti cu placere la el peste ani.

Intodeauna este bine sa iti alegi pe cineva care sa te sfatuiasca. Sa preia toata organizarea evenimentului ar fi ideal, insa uneori este suficient ca cineva sa iti fie alaturi. Nu lua asupra ta (sau a voastra, ca pereche), intreaga organizare a nuntii, deoarece nu te vei mai bucura de ea cu gandul la meniu, asezarea meselor, fotografii si toate celelalte.

Pasii urmatori ar fi stabilirea datei si a locatiei si de aici decurg toate celelate. Si nu uita de luna de miere. Pregateste-o inainte de nunta pentru a gusta din plin evenimentul si apoi trecerea in mod placut catre viata de familie.
  • Ce faci cand ai un cuplu care nu stie ce vrea, care este varianta cea mai simpla?
Propunem idei concrete. Este mai simplu pentru oricine sa spuna "nu vreau asa" sau "vreau asa" decat sa se gandeasca ce vrea. Daca exista insa o idee din partea cuplului, o rafinam, propunem alte idei pentru anumite momente si incercam sa acoperim toate variantele de "dar daca se intampla asta" in functie de timp, locatie, numar invitati.
  • Fiecare nunta are ceva special, de asta sunt sigura. Insa a existat una care sa te fi emotionat si care sa fi ramas cu tine?

Pentru noi, toti clientii sunt speciali si importanti. Ne implicam de fiecare data nu doar cu mintea, ci si cu sufletul. Si fiecare eveniment ne aduce nu doar satisfactia unui lucru dus la capat ci si prieteni cu care ramanem in contact, de la care primim poze din luna de miere si, la urma urmei, urmeaza si un botez care trebuie organizat, nu-i asa?
  • Daca ai avea o viitoare mireasa in fata care ar fi cele cinci sfaturi pe care i le-ai da?
  1. Tine seama de ceilalti, dar nu te subordona parerilor lor.
  2. Acorda-ti timpul necesar pentru cele mai importante lucruri pentru a nu alege in graba.
  3. Fa o proba inainte de ziua nuntii. In special pentru rochia de mireasa, pantofi, coafura.
  4. Nu invita persoanele care ar putea sa iti strice dispozitia.
  5. Fii tu insati si bucura-te de orice moment al n

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu